Artikler for over 100 hjemmesider

Jeg har som blogger, efterhånden skrevet og udgivet artikler for over 100 forskellige hjemmesider, det er vel at bemærke Sponsorerede artikler. For at gøre dette, benytter jeg ofte et bureau, der formidler kontakten mellem mig som “blogger” og slutkunden. Det er da også dette bureau der sponsorerer denne artikel, og derfor nævner jeg dem lige her: xxx. (reklamelinks).

Hvem er slutkunderne?

De kunder jeg enten skriver for, om eller begge dele er faktisk en god, blandede håndfuld. Det er alt lige fra Danmarks største danskejet takeaway-kæde, til den lokale tandlæge.

Blogger vs. influencer

Egentligt afskyr jeg begge termer, for hvad vil det sige at være blogger og influerer en blogger ikke læseren for egen vindings skyld nøjagtig som en influencer med egne følgere?!

Hvad er juraen omkring disse artikler?

Jeg går en hel del op i juraen omkring sponsorerede artikler, ikke mindst qua mit juridiske studie. Derfor har jeg skrevet en hel artikel om sponsoreret indhold og hvad man skal være opmærksom på, hvis 1) vil opføre sig ordentligt og 2) undgå risikoen for bøder. Du finder artiklen om sponsoreret indhold her!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Recent articles

Featured articles