Denne artikel er sponsoreret af Pithegn.dk og deres fantastiske elektriske porte! Artiklen indeholder således reklamelinks og er derfor at opfatte som en annonce. Pithegn sælger blandt andet en elektrisk låge til indkørsel.


Og nu til artiklen…

Antal ord

En god SEO tekst bør indeholde mindst 500 ord. Denne tekst jeg her har skrevet, er derfor lige lidt til den korte side. – Gør ikke som mig – skriv en Laaaaaang tekst!

Inddel teksten i afsnit

Teksten bør inddeles i afsnit á mindst 100 og maksimum 200 ord. Et afsnit skal have en overskrift 2 eller overskrift 3. Dermed har du en tekst på 500 ord, bør der være 3 underoverskrifter i størrelsen overskrift 2.

Ét søgeterm pr. SEO tekst

Vælg ét søgeterm pr. tekst. Det kunne f.eks. være “restaurant Fredericia”. Søgetermen skal indgå i mindst én overskrift 1 og mindst én overskrift 2 – dvs. i tekstens titel og i en afsnits overskrift.

Interne links

Tekst bør indeholde et link til en anden side på ens egen hjemmeside. F.eks. indsætter jeg her et internt link til: “Mine blogs“.

Eksterne links

Teksten bør indeholde et link til en ekstern hjemmeside. Her linker jeg f.eks. eksternt til min kunde; Restaurant ROS‘ hjemmeside. Husk at linket skal være relevant i forhold til teksten, og du bør undgå at hjælpe dine konkurrenter ved at linke til dem eller til hjemmesider der linker til konkurrenterne.

Søgeordstætheden i en SEO tekst

Søgetermen skal fremgår i selve brødteksten hvor det er relevant, men ikke så den udgør mere end 2% af tekstens samlede antal ord. I denne tekst er søgetermen “seo tekst”.

Tekstens URL

Tekstens URL, altså hjemmeside adressen til dit indlæg med SEO teksten, skal indeholde søgetermen. Det klares oftest nemt ved at indsætte søgetermen i tekstens titel også.

Billeder

Teksten skal indeholde ét billede med søgetermen som ALT tekst til billedet og gerne i billedets titel også.

seo tekst
Billedet indeholde søgetermen “SEO tekst” i ALT teksten.

Fed og kursiv skrift i brødteksten

Brug gerne fed og kursiv skrift til at understrege pointer i teksten, og hjælpe den “dovne” læser med hurtigt at få den information vedkommende søger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *