Antal ord

En god SEO tekst bør indeholde mindst 500 ord. Denne tekst jeg her har skrevet, er derfor lige lidt til den korte side. – Gør ikke som mig – skriv en Laaaaaang tekst!

Inddel teksten i afsnit

Teksten bør inddeles i afsnit á mindst 100 og maksimum 200 ord. Et afsnit skal have en overskrift 2 eller overskrift 3. Dermed har du en tekst på 500 ord, bør der være 3 underoverskrifter i størrelsen overskrift 2.

Ét søgeterm pr. SEO tekst

Vælg ét søgeterm pr. tekst. Det kunne f.eks. være “restaurant Fredericia”. Søgetermen skal indgå i mindst én overskrift 1 og mindst én overskrift 2 – dvs. i tekstens titel og i en afsnits overskrift.

Interne links

Tekst bør indeholde et link til en anden side på ens egen hjemmeside. F.eks. indsætter jeg her et internt link til: “Mine blogs“.

Eksterne links

Teksten bør indeholde et link til en ekstern hjemmeside. Her linker jeg f.eks. eksternt til min kunde; Restaurant ROS’ hjemmeside. Husk at linket skal være relevant i forhold til teksten, og du bør undgå at hjælpe dine konkurrenter ved at linke til dem eller til hjemmesider der linker til konkurrenterne.

Søgeordstætheden i en SEO tekst

Søgetermen skal fremgår i selve brødteksten hvor det er relevant, men ikke så den udgør mere end 2% af tekstens samlede antal ord. I denne tekst er søgetermen “seo tekst”.

Tekstens URL

Tekstens URL, altså hjemmeside adressen til dit indlæg med SEO teksten, skal indeholde søgetermen. Det klares oftest nemt ved at indsætte søgetermen i tekstens titel også.

Billeder

Teksten skal indeholde ét billede med søgetermen som ALT tekst til billedet og gerne i billedets titel også.

seo tekst
Billedet indeholde søgetermen “SEO tekst” i ALT teksten.

Fed og kursiv skrift i brødteksten

Brug gerne fed og kursiv skrift til at understrege pointer i teksten, og hjælpe den “dovne” læser med hurtigt at få den information vedkommende søger.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Recent articles

Featured articles