Dinero App – er det en smart regnskabsapp?

Som altid, gør jeg opmærksom på, at jeg er sponsoreret af Dinero. Der er altså ikke tale om en fuldstændig uvildig og objektiv anmeldelse af Dinero, da de jo betaler mig. De har dog ikke specifikt bedt mig om at skrive dette indlæg, det kommer af lyst og fordi jeg gerne vil anmelde Dinero’s App. Uagtet, er denne artikel at anse for reklame.

Bonen fra supermarkedet

Jeg bruger ofte Dinero App’en, for eksempel når jeg har været i Fakta og købe personalemad. For så kommer der sådan en irriterende bon med til regnskabet, og den bliver hurtigt krøllet i lommen. Derfor er det dejligt nemt lige at “scanne” bonen efter købet med et billede, og derefter trykke “opload bilag”. Så ryger bonen helt automatisk ind i mit regnskabssystem i skyen. Derfra godkender jeg så løbende de bilag jeg har lagt op.

Som sagt går jeg efterfølgende ind i Dinero og godkender mine bilag via skyen. Denne proces er også gjort dejlig nem og enkel, da Dinero giver mig mulighed for at vælge mellem kontantkøb eller på kredit, når jeg skal bogføre bonen fra Fakta. Hvis jeg ikke lige kan huske hvilket kontonummer i regnskabet sådan noget personalemad skal bogføres under, ja så skriver jeg blot “Personale” eller “Mad” og vupti, så kommer der straks tre forslag jeg kan vælge imellem. For at valget ikke skal være for svært for sådan en regnskabsnovice som mig, så er der selvfølgelig små beskrivelser af hvert valg.

Dinero App giver mig overblik på mobilen

Udover at jeg nemt kan oploade kasseboner som bilag i skyen, så bruger jeg også App’en fra Dinero til at få et regnskabsmæssigt overblik.

Appen giver mig et hurtigt overblik over:

  • Enkelte måneders indtægter og udgifter, samt resultatet ekskl. moms
  • Hvornår det er tid til at afregne moms og hvor meget
  • En liste over mine gemte bilag
  • En kontaktbog til kunder og leverandører

Samtidig har jeg mulighed for at oprette nye kontakter, fakturaer og tilbud direkte på mobilen.

Med en integrering til min firmakonto i banken, kan jeg også se de penge der er gået ind (og trukket), og om der dermed er nogle af de udestående fakturaer der er betalt, så jeg kan sende vare afsted.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles