Dinero regnskab, kan det stadig betale sig?

Man kan som bekendt betale sig fra selv at lave sin virksomheds regnskab, men kan det betale sig at bruge Dinero regnskab til dette, det er spørgsmålet jeg her vil forsøge at besvare.

Det er alt for tidskrævende at gøre selv – Til gengæld virker det for dyrt med Dinero regnskab

Min konklusion er nærmest skrevet i overskriften, alligevel, vil jeg gerne bruge et par minutter af din tid, på at forklare mine tanker omkring emnet. For det første, så er det alt for tidskrævende at klare regnskabet selv. Det kræver flere års erfaring at blive god til det, og oveni hatten, skal du følge med i den regnskabsmæssige udvikling på området. Du skal altså løbende sætte dig ind i de regler og love der regulere den måde netop dit regnskab skal udformes på.

Derfor kan man benytte en revisor, bogholderske, et regnskabsprogram eller alle 3 i kombination. Som mindre virksomhed, kan du måske nøjes med et af de tilgængelige cloudbaserede regnskabsprogrammer på markedet, men med en pris på 297 kr. +moms om måneden, er det ikke længere en billig fornøjelse at købe et Dinero Pro abonnement. Man skal i den sammenhæng huske på, at alternativt til den cloudbaserede løsning, er en “rigtig” bogholder af kød og blod, og derfor kan det være værd at undersøge, hvad en sådan koster, og måske netop ikke spare penge lige netop på dette område.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Recent articles

Featured articles