Erfaringer med fragt og fragtløsninger til små og mellemstore webbutikker

fragt

Jeg har gjort mig en maaaaaasse erfaringer fra min egen lille webbutik (Vandreshoppen.dk), og dem vil jeg da gerne dele med dig. I denne artikel, er det mine erfaringer med fragtløsninger til en webbutik.

Vil du hellere høre som podcast? Lyt til “Fragt og fragtmoduler til små webbutikker“.

Hvilke løsninger til fragt findes der?

Det er vigtigt at vi skelner mellem de der fragter vores pakker og gods, og de der sælger fragten til os. Jeg har valgt at dele disse i følgende 2 kategorier:

  • Fragtfirmaer
  • Fragtsælgere

De fleste fragtfirmaer sælger også selv deres fragt, både til private og til andre virksomheder. Det kan dog være svært som mindre webbutik selv at få fragt til fornuftige erhvervspriser, specielt fordi mange fragtfirmaer så stiller krav om at der eksempelvis sendes mindste 5-10.000 pakker om året. Så bliver pakkerne til gengæld også afhentet på adressen. Et alternativ til at købe direkte hos de forskellige fragtfirmaer, er at benytte en fragtsælger, der typisk sælger fragtlabels til de fragtfirmaer som en webbutik ønsker at sende med.

Min liste med fragtfirmaer

  • Postnord
  • GLS
  • DAO
  • Bring

Min liste med fragtsælgere

  • Shipmondo
  • Coolrunner

“Fri fragt” versus “gratis fragt ved køb for X kr.”?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *