Lidt om min sponsor: Dinero

Og, ja, lige til at starte med; Dinero er min sponsor, derfor er dette indlæg at opfatte som en reklame, ligesom du finder reklamelinks til Dinero. Når det så er sagt, så har jeg faktisk brugt Dinero lige siden jeg startede livet som selvstændig, og har ikke fortrudt én eneste gang, her er hvorfor.

Dinero udvikler sig

Mulighederne på nettet flytter sig, og derfor er det også vigtigt for mig, at de udbydere jeg benytter, også flytter sig. Dinero har i mine øjne formået at udvikle sig kontinuerligt, nye funktioner som automatisk bogføring, og Dinero Forward funktionen er blot nogle af de lettelser jeg har oplevet som kunde hos Dinero.

Regnskabssystem + kundeservice

Kan man leve med ikke at møde personerne bag softwaren ansigt til ansigt (og det kan jeg), så er kundeservicen virkelig i særklasse. De svarer det meste af døgnet via chatfunktionen og det er i løbet af ganske få minutter. Det til trods for skæve tidspunkter og selvom det er helligdag, hvor jeg som selvstændig som bekendt også er på arbejde. Derfor er det så meget bedre at opleve kompetent vejledning i mange bogføringsmæssige henseender, uanset hvornår jeg har haft brug for det.
Har du lyst til at læse lidt mere om Dinero, så kan du gøre det på www.dinero.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *