Lønadministration: Husk at overføre penge til din mor

Advarsel, jeg er i den grad sponsoreret af Dinero og jeg hader alt hvad der hedder lønadministration. Hader du også den tid man som lille selvstændig bruger til lønadministration, for sine ganske få medarbejdere, så kan du måske få nytte af min artikel her.

Det her er min mor:

(Min mor Pernille)

Hun er faktisk ganske flink, og jeg er glad for at hun gider arbejde i min ydmyge butik, for uden hende, ingen butik. Til gengæld er jeg knapt så glad, når jeg hver måned skal til at lave løn til min mor, for hold da kæft hvor kan det være bøvlet. Det vil sige, det VAR bøvlet. Dinero har som en del af vores sponsoraftale, nemlig stillet et gratis proabonnement til min rådighed, og med sådan et proabonnement, kan man få lov til at lave løn for én medarbejder gratis – det skulle jeg selvfølgelig teste af!

Hvordan gør jeg med det der “lønadministration”?

Jeg har selvfølgelig Dinero, og så har det faktisk blot været at følge denne side: https://dinero.dk/loensystem/

Det har klart været det nemmeste lønsystem jeg har brugt til dato. Jeg må samtidig indrømme, at mit behov lønsystemmæssigt aldrig har været specielt komplekst, og ved derfor ikke om der måske er nogle “huller”, hvis man har meget avancerede lønandele at udbetale. Men med mine tidligere timelønnede, og nu min egen mor, har jeg aldrig haft noget problem med lønadministrationen.

Noget der er med til at sætte prikken over i’et er den reminder mail jeg får fra Dinero lønsystem hver eneste måned. Dinero sender mig simpelthen en email og minder mig om at jeg skal huske at overføre penge også, resten er klaret med lønsedler og det hele – det var den omgang lønadministration!

Det er også muligt at se frister for indbetaling eller rettere overførsel af SKAT (A-skat og AM-bidrag), det samme med Feriekontoindbetalingerne. Opsat med banken, kan jeg sådanset også bogføre beløbende direkte i systemet. Jeg gider bare ikke bruge mere tid end nødvendigt, på virksomhedsadministration som jeg ikke tjener noget på.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Share this post

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp

Recent articles

Featured articles