Jeg har efterhånden spredt mig lidt ud over det danske internet, med flere velfungerende blogs. Ta’ og besøg en af dem hvis du har tid og lyst – kan godt garantere at der er noget kanon indhold – jeg har ikke skrevet det hele selv 😉

Min Vandreblog

Vandrebloggen på vandreshoppen.dk er min absolut største blog. Den er samtidig meget nichepræget, da den primært henvender sig til vandrere og andre med interesse i udendørsliv. Sammen med vandrebloggen er der en vandreshop, så de besøgende har mulighed for at shoppe vandregrej til deres vandretur direkte på hjemmesiden. Vandrebloggen er til inspiration og glæde for alle besøgende, og det koster ikke én krone at læse de spændende artikler der løbende bliver udgivet.

Til dig der er lidt nørdet og interesserede i tallene omkring bloggen, så ligger DR pt. på 33 ifølge Ahrefs.

Min Netavis

Nyhedskaptajnen er navnet på min netavis, der er ment som et godt supplement til det danske mediebillede. En netavis der ikke er bundet af normer på hænder og fødder, med bæredygtige nyheder i spandevis. Netavisen bliver finansieret ved Affiliate reklamer og Google Ads reklamer. Vil du læse mere om Google Ads reklamer og hvordan du kommer i gang med Google Adsense?

Min Webshopblog

Da jeg ofte underviser i WordPress, så bruger jeg Webshopintro til at introducere nye som gamle kursister for WordPress og det at opbygge en hjemmeside uanset om formålet er webbutik, webblog eller en kombination.

 

Jeg har også været gæsteblogger på et par andre store blogs som f.eks. IBIZ-Center.

Interesseret i et samarbejde?

Du er altid meget velkommen til at finde og kontakte mig på LinkedIn: Oskar Verdoner Møller.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Skriv et svar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Recent articles

Featured articles