Restaurant Ene. vinder Byens Bedste Fredericia 2021

Areewan og Euan fra Restaurant Ene.

Jeg er sindssyg stolt over, at min kunde Restaurant Ene., efter en afstemningsrunde nu er blevet kåret til “Byens Bedste Fredericia 2021”, og det er virkelig fortjent, hvis du spørger mig!

De to restauratører har taget deres restaurant til et helt nyt niveau, da de valgte at flytte lokation i sensommeren 2021 til kanalbyen i Fredericia, men samtidig har de formået at holde priserne for en god middag, på et ganske fornuftigt niveau.

Prisniveauet er efter min mening på et stadie, uagtet at omgivelserne er blevet endnu bedre, så de fleste har råd til at gå ud og nyde en god middag i ny og næ. Det er virkelig en force, at man som restauratører kan fortsætte med at lave god mad af en kontinuerlig høj kvalitet, behandle sit personale ordentligt og samtidig yde en virkelig høj service, uden at prisen bare skyder i vejret.

Måske det er fordi jeg har prisfastsat min konsulentløn så lavt, at man har råd til at investere i sin virksomhed på andre fronter, men skal jeg være helt ærlig, så er det ikke min fortjeneste at Areewan og Euan, der er restauratørerne bag Restaurant Ene. i Fredericia, har gjort det så godt. Det er fordi de to restauratører er flittige, har en evne til kontinuerligt at træffe gode beslutninger, f.eks. i forhold til personale, prisfastsætning og maden de serverer, og ikke mindst, fordi de i alt de gør, har deres gæster i fokus.

Derfor vil jeg endnu en gang slå et slag for, at man som virksomhed, hvad enten det er en konsulentvirksomhed, webbutik eller en restaurant, altid har sine kunder i fokus.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Share this post

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Recent articles

Featured articles